15.08.2025, 03:04 PM
Bună ziua,pentru cine ma poate lămuri .lucrez de 7 ani neîntrerupt la aceasi firmă ,la început am fost pe jobcenter pana mi-au aprobat Kindergeld etc,după ,am schimbat pe Wohngeld și kinderzuslag pentru vreo 4 sau 5 ani cred. În ianuarie mi-a venit o foaie precum sa mărit ceva la Wohngeld și acum în august 2025 când am făcut din nou antrag ul la Wohngeld mia trimis o doamna de la Landratsamt ca sunt teilzeit și nu am dreptul sa iau wohngeld ca nu lucrez fullzeit .menționez ca la teilzeit am 30 ore pe săptămână și un Salar brut de cam 2000 euro.am 4 copiii ,cel mai mic de 4 ani și cel mare 13. Miau dat termen ca până pe 2 septembrie (adică 2 săptămâni ) sa aduc dovadă ca am depus al alte firme curriculum și ca am deja un job fullzeit ca apoi să-mi calculeze și sa vadă ce-mi dă .E normal ca un preaviz de 2 săptămâni în august să-mi facă surpriza asta?în august .sau e normal să-mi taie direct wohngeld fără un timp în care sa pot să-mi caut de muncă sau cu posibilitatea sa rămân la locul meu de muncă fără să-l schimb?E obligatoriu sa am fullzeit arbeit? DOMNUL MOCANU, UN RĂSPUNS ,VA ROG? MULȚUMESC