Thread Rating:
  • 0 Vot(uri) - 0 Medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Se poate lucra 6 Zile a 10 ore pe Zi ?

Buna ziua ,

Am o intrebare pentru dumneavoastra in legatura cu lucru in germania ,firma la care lucrez eu de vreo 8 ani de 2 ani tot ne cheama extra la lucru adica in loc de 5 zile ne cheama 6 zile pe saptamana cand santem in turele de noaptea sau dimineata si spune ca santem obligati sa venim .Sa intimplat ca o  tura a refuzat sa vina 6 zila intro saptamna  la munca si au primit toti mustrare scrisa .

Eu tot am intrebat pe colegi germani si au spus ca mai mult de 6 zile pe an nu au voie sa te oblige sa te cheme la munca extra decat este scris in contract .Si chiar astazi am aflat ca ne baga la 10 ore in 2 schimburi de luni pana joi si vineri 8 ore normal .
Eu tot am cautat pe net informati despre acesta problema dar nu gasesc legile germane care informeaza .
Mam uitat si youtbe sa vad davca gasesc un video care sa explice aceasta problema dar nu am gasit nimica .
Daca se poate puteti sa  ma indrumati in aceasa directie sau unde pot sa gasesc informati .

Va multumesc
Răspunde

Mesaje în acest subiect
Se poate lucra 6 Zile a 10 ore pe Zi ? - by Marius Vantires - 04.07.2026, 08:32 AM
RE: Se poate lucra 6 Zile a 10 ore pe Zi ? - by erich mocanu - 04.07.2026, 08:35 AM

Forum Jump:

Utilizatorii parcurg acest fir: 1 Invitat(i)